1. June 3, 2013  

СУПЕР ГАДЕН СМОТАН ПРОБЛЕМ ТРИА МИ ПОМОШТ

Значи влизам в играта и се логвам с ларриора си ÔÇ£тои е в СтормлиндÔÇ£. И сичко почва да танцува хоро на 1 миасто и след около 10 сек. ме дисконектва.После си влизам с другите герои и ниамам никав проблем :p!!! Права 2-ри опит да влезна и пак по4ват да играят раченица:p Ко пра сеа? И Cash I WTF трих ни6то нестава!! :P :P :P RAGNAROS x20

2. June 3, 2013  
    Значи влизам в играта и се логвам с ларриора си ÔÇ£тои е в СтормлиндÔÇ£. И сичко почва да танцува хоро на 1 миасто и след около 10 сек. ме дисконектва.После си влизам с другите герои и ниамам никав проблем :p!!! Права 2-ри опит да влезна и пак по4ват да играят раченица:p Ко пра сеа? И Cash I WTF трих ни6то нестава!! :P :P :P RAGNAROS x20
    Ако не сте разбрали Molten са под DDoS атака, затова голяма част от потребителите имат проблем с логването ,постояннен дисконект и лаг .

3. June 3, 2013  
    имам следни проблем: Като се логвам в играта постоянно ме дропва. или ми дава, че параолата ми е невярна.Като се логвам в сайта няма проблем. Моля ПОМОГНЕТЕ
    Последно можеш ли да се логнеш в играта или не? Защото ако ти дава ,че паролата ти е грешна , а в сайта(не форума!) си влизаш с нея, тогава може би ще е по добре да се обърнеш към някой от екипа на молтън.

4. June 3, 2013  
    Имам от два дена сериозни проблеми с влизането !!! Днес проблемите продължават по 20 мин .
    Аутентикейшън дисконет само това постоянно !!! Е стига де и ние сме имали сървари атака се спира за часове доставчика банва наред и готово та това са два дена толкова ли неможе да се оправи големия сървар !!! И не ми отговаряите не е толкова лесно ... много е лесно даже !!! Като гледам колко хора има на линия значи не е чак такъв проблема !!! Дайте някакво решение и ние да можем да влизаме като тях !!! Да бъда по точен успявам да влезна но много рядко и като влезна си играя нормално , но дисконектне ли ме почват мъките !!!

5. June 3, 2013  
    Еми всъштност сега и да се логна немога :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p Пи6е и на мене Аутхентикаитинг и дисконектва:p:p:p:p

6. June 3, 2013  
    Здравейте,
    Трябва ми помощ. Заседнах в кораба на дк-тата и не виждам никакви нпц-та!!!! Какво да правя?
    По принцип не пиша много във форумите, но просто не можах да се сдържа след като прочетох това. Предполагам говориш за "Acherus, the Ebon Hold". О не, почакай, ти каза кораба на дк-тата. Приятел не искам да те плаша, но "Acherus, the Ebon Hold" е некропол. Твърдя, че си отвлечен от:
    А) Извънземни
    Б) Пирати
    В) "The Lich King" е решил да стане мореплавател и те е взел на кораба си

П.С. ако е последното " For the Scourge!", а и не че искам да те тролвам ама ми стана смешно, че ДК-тата си имат кораб. Сигурно е " Летящият Холандец" :D

7. June 3, 2013  
    Тези DDoS атаки..... баа гадна работа, ама няма ли как да се предодвратят тези неща?

8. June 3, 2013  
    JustRonddy's Avatar
    JustRonddy
    Guest
    Тези ddos атаки..... баа гадна работа, ама няма ли как да се предодвратят тези неща?
    Трудна работа. Щом е осъществена атака, значи е преминала през защитата. Доколко знам тези атаки са с цел да се разбере информацията, за банковите акаунти, които са пазарували от Молтен (т.нар. донатори), тъй като информацията се запазва в базата данни на Молтен.

9. June 3, 2013  
    Трудна работа. Щом е осъществена атака, значи е преминала през защитата. Доколко знам тези атаки са с цел да се разбере информацията, за банковите акаунти, които са пазарували от Молтен (т.нар. донатори), тъй като информацията се запазва в базата данни на Молтен.
    Няма такова нещо.
    Originally Posted by Wikipedia
    Атака за отказ на услуга (на английски: denial-of-service attack, съкратено DoS attack ÔÇö DoS атака) е опит даден ресурс, предоставян от компютър (наричан жертва), да бъде направен недостъпен за целевите му потребители.
    Общо взето другите сървъри правят мръсно на Molten , с цел да им спрат сървъра и да не можем да играем, следователно да се откажем от услугите на Molten-WoW , и така Молтън губят пари. Тъй като Molten имат защита ,ако е по-слаба атаката лагва ,а ако е по-силна проблеми с Login и дори downtime на сървърите. Така ,че сърдете се на другите сървъри. :)

10. June 5, 2013  
    Общо взето каквото Frostriver каза... Haters gonna hate, к'вото и да стане. Винаги ще има низки сървъри и хакерчета, които ще се пробват да забият по-добрите, когато видят, че не могат да ги стигнат... Такава е човешката природа.

Хакерчетата просто не искат ние да играем на Molten, като така сървърът губи репутация и популярност, което пък става за сметка на други сървъри, на които ние отиваме, когато ни се играе. Кои сървъри обаче - не можем да разберем.

По този повод коментари от типа на "fck u molten" и т.н. са абсолютно ненужни, неадекватни, необмислени и още какво ли още НЕ-. Molten няма абсолютно никаква причина да прави така, че сървърите им да лагват, че да напускат играчи. Не ви харесва - не играйте, но не обвинявайте сървъра, защото можете да бъдете сигурни, че те правят всичко възможно и ползват парите от donation-ите за да предотвратят такива работи.

11. June 5, 2013  
    JustRonddy's Avatar
    JustRonddy
    Guest
    Няма такова нещо.
    Готов съм да поспорим. Ако си следял/а темите на Молтен, доста често споменават, че атаките, които се причиняват не са от други сървъри. Не един и два пъти е писано :P
    Отдавна съм си задоволил любопитството да разбера, за "чий" се правят тези атаки. Оказа се, че те се правят предимно върху платформи, при които се наливат сериозни суми. Благодарение на дарителите Молтен получава информация и лични данни, които са упоменати в картите, акаунти etc. Данните се пазят, за да може Молтен да има гаранции и доказателства, в случаи на въртене на далавери, кражби и тем подобни :). Най - прост пример давам за Steam - платформа, която няма общо с WoW. Тъй като използвам платформата и като регистриран абонат получавам обявления и новини за нея се натъкнах именно на подобно съобщение, което потвърждава тезата ми - Steam системата е била пробита и са били нанесени щети върху архивите с данни от дебитни, кредитни и т.н карти през които е било осъществена транзакция.

+ Това няма как, като спрат сървърите и сайта за няколко часа или дори за ден, това едва ли би накърнило популацията на Молтен. Все пак, не само Молтен получават пробиви в системата. :)

П.С. Извинявам се, ако не се схваща на пълния смисъл на това, което се опитах да кажа, но ако трябва да обяснявам в детайли,няма да се занимавате да го четете :D:D

12. June 7, 2013  
    Здравейте!
    Имам един малък проблем ...имам акаунт в сървъра, играл съм преди време и имах 85 лвл роуг...Но днес като се логнах не виждах нито 1 реалм. В сайта видях, че и героят ми липсва...проблема в мен ли е или просто нещо се е сбъгясало... ? :С

13. June 7, 2013  
    Готов съм да поспорим. Ако си следял/а темите на Молтен, доста често споменават, че атаките, които се причиняват не са от други сървъри. Не един и два пъти е писано :P
    Отдавна съм си задоволил любопитството да разбера, за "чий" се правят тези атаки. Оказа се, че те се правят предимно върху платформи, при които се наливат сериозни суми. Благодарение на дарителите Молтен получава информация и лични данни, които са упоменати в картите, акаунти etc. Данните се пазят, за да може Молтен да има гаранции и доказателства, в случаи на въртене на далавери, кражби и тем подобни :). Най - прост пример давам за Steam - платформа, която няма общо с WoW. Тъй като използвам платформата и като регистриран абонат получавам обявления и новини за нея се натъкнах именно на подобно съобщение, което потвърждава тезата ми - Steam системата е била пробита и са били нанесени щети върху архивите с данни от дебитни, кредитни и т.н карти през които е било осъществена транзакция.

+ Това няма как, като спрат сървърите и сайта за няколко часа или дори за ден, това едва ли би накърнило популацията на Молтен. Все пак, не само Молтен получават пробиви в системата. :)

П.С. Извинявам се, ако не се схваща на пълния смисъл на това, което се опитах да кажа, но ако трябва да обяснявам в детайли,няма да се занимавате да го четете :D:D
    По принцип и аз съм винаги готов за поспорване с цел обмяна на опит, все пак е един вид обмяна на опит :) Но преди това бих искал да предоставиш доказателства за това както точно е DDoS атаката , и дали е възможно чрез нея да се пробие базата данни (защото както знам обикновенно всякакъв вид информация се запазва в база данни). Вярно е ,че стийм беше пробита на скоро , но точно опоменават ли ,че атаката която е пробила тяхната база данни е DDoS атака (и по скоро кой вид DDoS ,защото до колкото аз знам те са 2 вида). Така ,че за да запазим темата чиста ти предлагам на лично да ми пишеш с материали относно атаката където е упоменато ,че DDoS атаките могат да се използват и за пробиване на информация , не само за спиране на достъпа до сървара. (както е и самото име : Distributed Denial-of-Service Attacks). Аз почетох малко за DDoS-a ,но на всякъде където четох ,бяха казали ,че се прави с цел спиране на достъпът. Та пиши ми на лично и ще обменим малко опит, аз мога и да попитам хора които се занимават с еко хакване, мисля ,че те биха дали най-точна информация, все пак това им е работата :)

П.П : И аз съм виждал темите на молтън където викат ,че тези атаки не са правени от други сървъри ,но лично аз мисля ,че го правят с цел да не правят реклама. А и кой би си признал ,че е "хакнат" от свой конкурент :) Но няма как да разберем по този въпрос, но лично аз мисля ,че другите сървъри имат и мотив и може би средствата да го направят. (разбира се ако DDoS е това което си мисля и което съм чел.) И искам да отбележа ,че не казвам ,че аз съм прав,може да съм пропуснал нещо докато съм чел за DDOS ,но бих искал да си потвърдиш думите с доказателства, а не просто теми от форуми или неща които си чул. Нещо от рода: DDoS е това това и това, използва се за това това и това. Приемам материали и на английски ,няма проблеми:)
    Впрочем ,сега си мислих ,че може би ще бъде възможно да се пробие базата данни на сървъра,чрез DDoS атака, ако примерно с DDoS-a се вкара и някое вирусче ,но тогава е виновен вирусът за краденето на данните ,поне така си го обяснявам :)

@luckystrikebg Cataclysm вече е на клиент 4.3.4. Провери си клиента кой ти е, мисля ,че заради това не виждаш риълмите. А относно сървара, не помня какво направиха с героите от предишните 2 риълма на ката (deеpholm и още някой си ,май така бяха) Ако героят ти е бил на някой от тях ,и не си го преместил когато бяха трансферите, е възможно да ти е изтрит (аз лично нямам спомен изтриха ли ги героите или ги преместиха на другите риълми или им направиха някакви бекъпи, не мога да ти кажа ,потърси из форума ,мисля ,че може да намериш решение на въпроса.

14. June 7, 2013  
    Да не би да си играл, като имаше един съвър 5х ?

15. June 7, 2013  

zashto kogato ima opashka pri vsqko vlizane te disconnectva i posle nanovo ?

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( zashto kogato ima opashka DISCONNECTVA E ???????????????????

First ... 545535455565765105 ... Last