1. kenpa999's Avatar
    kenpa999
    Guest
    Szevasztok.
    Annyi k?®rd?®sem lenne, hogy ugye Alterac Valley ?®s Isle of Conquest nincs berakva.
    Tervezik berakni vagy marad ez az 5?

2. Gondolom majd a t?Âbbit is berakj?ík.

3. Oberot's Avatar
    Oberot
    Guest
    Helosztok

Azt akarom k?®rdezni hogy tudja-e valaki hogy hogy lehet megszerezni egy proto draket Coins n?®lk??l j?ít?®kon bel??l.

4. A zold is megszerezheto, nyitogatom a tojasokat legalabb egy eve, de meg azota sem esett... :)

5. Oberot's Avatar
    Oberot
    Guest
    Egyszer nekem is volt ilyen a Huntin?íl de az szerver restartkor volt hogy nem tal?íltam a petet sz?Âr?®n sz?íl?ín elt??nt de hogy mi?®rt azt ?®n sem tudom sajna :(

6. gabikaghost's Avatar
    gabikaghost
    Guest
    R?®gebben etetni kellett h maradjon most nemtudom mi lehet a baja

7. Oberot's Avatar
    Oberot
    Guest
    ?ën nem etetem a Pet-jeimet sose m?®gis megvannak nem mennek sehova. :)

8. :D Pedig k?®ne etetni, mert gyeng?®bbek is lesznek.

9. Nekem is eltűnik a petem n?®ha, de mindig csak farkas ami a 3. slot-ban van. De szerintem ez az?®rt van, mert r?íteszem azt bent van ?®s nem ugrik vissza a hely?®re, vagy ilyesmi. De csak a farkas szokta ezt csin?ílni, vagy a 3. slot. Na ezt m?®g nem pr??b?íltam, de persze kiss?® ideges?¡tő.

10. Sziasztok!

?ërdemes ?íttenni egy friss 80-as prot. pal?ít Lordaeron-ra?
    A gear-ja questekből ?Âsszeszedett cucc. 16k armorral, ?®s 13,5k hp-val.

Hol k?Ânnyebb felgearelni? Hol akt?¡vabbak a gearre hajt?? inst?ík?

K?Âsz?Ân?Âm! :)

11. Minizs2's Avatar
    Minizs2
    Guest
    ?£dv?Âzletem! :)

Nekem egy olyan probl?®m?ím akadt, hogy bizonyos esetekben a hunteremnek a petje eltűnik, nem tudom visszah?¡vni, mintha be se fogtam volna. Eddig ez h?íromszor fordult elő, de mindig m?ís volt az ok, val??sz?¡nűnek tartom ezt a ki ?®s visszalogol?ísos dolgot, de term?®szetesen nem vagyok biztos. A k?®rd?®sem az lenne, hogy ez egy minden huntern?®l fent ?íll?? probl?®ma, vagy csak n?ílam, ?®s ha az ut??bbi az igaz, akkor mi a teendő az elker??l?®s v?®gett.

Előre is k?Âsz?Ân?Âm a v?ílaszokat :)
    Nem vagy egyed??l . Egy ideje ?íttalentoltam bm-ről mm-re mert cat?íban csak az mm haszn?ílhat?? . Sajnos m?ír harmadszorra tapasztalom ?®n is ezt . Dc-zik a szer?? ?®s elveszik a petem r?Âgt?Ân ..... . Egyszer??en m?ír nincs idegem felh??zni . ?üll?¡t??lag van egy j?? tr??kk hogy megelőzd ezt. Menyj el gyalog a legk?Âzelebbi stable masterhez , rakd be a petedet ?®s nem t??nik el . ?ën ezt csin?íltam bm-k?®nt az egyik spirirt beastemmel mert azona specen is meguntam hogy elevsznek a rare petek amiket befogok . H?ít meg kell mondjam az az egy petem amit gyalog vittem stable amsterhez ?®s ut?ína relogoltam a mai napig megvan .

12. Hatur's Avatar
    Hatur
    Guest
    Sziasztok! Nekem egy olyna k?®rd?®sem lenne (elsősorban pvpsekhez, vagy papokhoz), hogy ar?®n?íban mennyire lehet healk?®nt a texten ?íthealelni pappal? Kiv?íncsi vagyok hackelt e vagy csak bugkihazsn?íl?? volt. Most voltunk k?®t meccset a t?írsammal ?®s egy disco pap+arms warri p?íros ellen ment??nk. A pap egyszerűen mindenen ?íthealet, dotolt, mana burn?Âlt, mc-zett. Egyszerűen nem lehetett hova ?ílni, hogy ??tni lehessen mert engem (druiddal) ?ílland??an kifalazott ?®s lefutott a t?írs?ít m?®gis mindenen ?ít tudta healelni. Azt m?ír meg se eml?¡tem, hogy cylone alatt kasztolt mc-t ?®s k??ldte le a h?¡dr??l a t?írsamat ?®s nem szakadt meg. Sz??val mennyire bugos ilyen szempontb??l a pap, hogy nincs neki text? Mert azt tudom, hogy holy pal?ínak ?®s resto druidnak biztos hogy van. Előre is k?Âszi.

First ... 4567816 ... Last