1. Enchanting Hakkında

Arkadaşlar enchanting mesleğini kastım ancak recipeler yok. Eskiden trainerdan train ederdik bazılarınıda dungeon ve raidlerden düşürürdük. Mop ta sistem değişti galiba ? Mesleğim full ancak recipelerim çok ezik. Sebebi nedir ?

Yeni recipeleri nasıl öğrenebilirim acaba ? Trainer daha fazla öğretmiyor.

2. pandariada ki trainerde bir şeyler öğretmiyorsa factionlardan bakman lazım leg enchlerin orda olması lazım gerisini tam olarak bilmiyorum ama onlarda factionlarda olabilir olmadı artık wowhead veya warmane meslek forumlarına bakıcaksın :)

3. pandariada ki trainerde bir şeyler öğretmiyorsa factionlardan bakman lazım leg enchlerin orda olması lazım gerisini tam olarak bilmiyorum ama onlarda factionlarda olabilir olmadı artık wowhead veya warmane meslek forumlarına bakıcaksın :)
    Vallahi usta sorma başım dertte. Acaba diyorum alchemy gibi 3 günde bir search falan mı yapıyoruz ama bulamadım öyle birşey. Factionlara baktım alabildiğimi alıyorum. Listemde ki recipeler çok düşükler :D Linkliyorum insanlar benden kaçıyor o derece :D

4. Vallahi usta sorma başım dertte. Acaba diyorum alchemy gibi 3 günde bir search falan mı yapıyoruz ama bulamadım öyle birşey. Factionlara baktım alabildiğimi alıyorum. Listemde ki recipeler çok düşükler :D Linkliyorum insanlar benden kaçıyor o derece :D
    train olduktan sonra sanırım yanlış hatırlamıyor isem recipe topluyordun wotlk daki gibi çok uzun zaman oldu mop'da ench kasmayalı açıkcası uğraşmadım da diyebilirim doğruluğunada çok güvenilmez :)

5. train olduktan sonra sanırım yanlış hatırlamıyor isem recipe topluyordun wotlk daki gibi çok uzun zaman oldu mop'da ench kasmayalı açıkcası uğraşmadım da diyebilirim doğruluğunada çok güvenilmez :)
    Wotlk da wendordan temin ediyorduk diye hatırlıyorum.

6. Wotlk da wendordan temin ediyorduk diye hatırlıyorum.
    http://www.wowhead.com/guide=1635/mi...nting-overview burayı bir incele işine yarayacaktır.