Salut am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv...
Am net de la Telekom ( fostul romtelekom) si este destul de bun adica downloadezi pe torrente si cu 60 MB/s dar din cand in cand nu ma lasa sa ma conected pe wow... imi arata connecting si atat... si dureaza o zii intreaga. Acum cativa ani facea si mai rau, gen atunci cand vroiam sa ma conectez pe cv indiferent ca era joc sau pagina de web imi zicea ca nu am net dar daca eram deja conectat puteam sa ma joc linistit ca nu ma deconecta, imediat ce ma deconectam nu ma mai puteam conecta inapoi. Acum insa imi face asa doar la wow din ce vad si nu pot sa sun la ei sa le zic " domnule nu ma pot conecta pe un joc online" ca imi vor inchide telefonul in nas. Stiu ca este de la internet dar nu stiu ce sa fac, inafara de aceasta problema nu am de ce sa ma plang in legatura cu netul dar vreau sa stiu daca sunt singurul cu problema asta sau mai sunt si alti SI daca a gasit cineva o rezolvare.
Am facut un mic test cu internetul meu TELEKOm si cu al unui vecin care are AKTA si cand eu nu ma puteam conecta de pe calculatorul meu, puteam sa ma conected totr de pe al meu dar cu netul vecinului deci nu are cum sa fie de la mn.
Incearca sa iti dai flush la DNS, problema ta nu este una legata de viteza de internet. Deschide Command Prompt si ruleaza ca Administrator, apoi foloseste urmatoarea comanda: ipconfig /flushdns