1. Wotlk Deathwing

Alliance veya Horde farketmez, işini düzgün yapan DİSİPLİNLİ bir pve guildi var mı acaba? Yani işi gücü makara muhabbet olmayan cidden bir yerlere gelmek isteyen bir guild arıyorum. Ben bane veya lod almadım ama dediğim gibi birlikte raid yapabileceğim düzgün insanlar olduktan sonra kendimde taktik konusunda eksik görmüyorum ve hc raid yapabileceğimi biliyorum. Teşekkürler.
    Edit: Eğer dediğim özellikleri taşıyan bir guild yoksa bu özellikleri taşıyacak bir guild kurmaya da hazırım eğer yanımda olacak insanlar bulabilirsem.
    Edited: April 12, 2016

2. Makara girgir olmadımı orada duranda olmuyor malesef askeri disiplin tarzında bi disiplin sağlamanda çok zor yani senin dediğin gibi lod bane alacak bir türk guildi varmı kurulabilirmi kurulabilir yada şuandaki alliancede oynayan türk arkadaşlara destek verilerek kısa bi zamanda birşeyler yapılabilir fakat millet lod ve bane peşinde koşturduğu için iyi playerlerde eu guildlerinde açıkcası gelme taraftarıda olmuyorlar çünkü dkpleri birikmiş oluyor yada item derdine düşmüş oluyorlar en kötü ise zaten 3 gün sonra dağılır mevzusu yaptıklarından dolayı bu dediğin biraz zor fakat alliancede bir türk guildi var "Killedby" diye istersen gelebilirsin