1. PVE icin hangi serverda baslamalıyız ?

selam herkese retailde arkadasımla oynuoduk cok baydık ve bıraktık wotlk zamanı end game pve pvp yaptık sımdı tekrardan baslamak ıstıyoruz hangi serverda baslamalıyız ve iyi bi türk guıldı varmı cata veya mop da olabilir ayrıyetten

2. Milletin donation shoptan para basıp üstünü dizmesindense emek gerektiren hardcore bir server istiyorsanız tek seçeneğiniz Lordaeron. Yüksek popülasyon, x1 blizzlike progression realm. Yani content adım adım açılıyor. Cata ve Mop serverları bugfest, en temiz tercihiniz Wotlk'den yana olur. Lordaeron'da tek Türk guildı Horde tarafında Orgrimmar Belediyesi. 10 man raidlere başlamak üzereyiz, aynı zamanda düşük leveldan kasan yeni üyelerimiz de var. Sizi de aramızda görmekten memnun oluruz :)

3. Deathwing serverde başlayabilirsin alliance tarafında bir guild mevcut zaten şuanda hali hazırda tabiki arkadaşında dediği gibi 1x olan yer var 7x olan yer var donate olayında doğru donate de para basan alıyor fakat emek ilede herseyi yapabilecek bir yer oldu shadowmourne questi falan açıldı artık isteyen para vermeden de item alabilecek açıkcası

4. Cata Neltharion serverında guildimiz bulunmakta şu an bi 20 oyuncu vardır aktif olarak oyuna giren. Guildimizin adı The Revenants pve den zevk almak isteyen herkesi bekleriz. Forumda cata buglu gibi cümleler sizi korkutmasın. Diğer serverlara oranla çok az bug var. Buyrun gelin.

5. Şuanda wotlk daki bug oranı catadaakinin Belkide %1 adamlar hard core scirpt attılar biz sizi bekleriz catadan :)

6. Şuanda wotlk daki bug oranı catadaakinin Belkide %1 adamlar hard core scirpt attılar biz sizi bekleriz catadan :)
    Yanılıyosun kesinlikle. Bugtracker a bak istersen. Milleti sırf kendi oynadığınız servera çekmek için oynamadan cata buglu vs. demek hiç yakışmıyor.
    Edited: April 17, 2016

7. bugtrackere bakalım ben kimseyi hiç bir yere çekmiyorum ayrıca suanda girilen bütün dungeon ve raidler fixlendi ayrıca classlarda herhangi bir sorun yok bunun haricinde bütün questler sağlıklı bir şekilde çalışıyor shadowmourne ve valanar questleride fixlenmiş durumda bugtrackerde yazılanların hepside fixlenmeye halen devam ediliyor catadaki bugdan daha az bug var diyorum ben catadan hiç kimseyi gel wotlkda oyna dediğimi de hatırlamıyorum

8. Eger wotlk dusunuyorsan ve hardcore oynayacaksan Lordaeron derim. Raidler yavas yavas active oluyor. Cok vakit harcayamam biraz daha kolay olsun dersen Ragnaros daha iyi. Lordaeron a baslayipta end game raid yapmak istiyorsan baya bir vakit ayirman lazim oyuna cunku server nispeten yeni ve raidleri tamamen temizleyebilen fazla guild yok. O yuzden iyi bir guilde girmek icin pek cok rakibin olacak ve onlardan bir farkin olmasi icin baya bir caba sarfetmen gerekecek. Ama ben kalabalik server olsun Halls of Lightning heroic ten de zevk alirim diyorsan sorun yok.

Ragnaros ta ise isler daha kolay. 80 e ulasmasi zaman almiyor ve ICC25 i puglar bile temizliyor.

Diger serverlar hakkinda bir bilgim yok.

9. Şuanda wotlk daki bug oranı catadaakinin Belkide %1 adamlar hard core scirpt attılar biz sizi bekleriz catadan :)
    catadan hiç kimseyi gel wotlkda oyna dediğimi de hatırlamıyorum demişsin. Daha 1 gün bile olmamış diyeli ne çabuk unuttun :D

10. catadan hiç kimseyi gel wotlkda oyna dediğimi de hatırlamıyorum demişsin. Daha 1 gün bile olmamış diyeli ne çabuk unuttun :D
    yaşın kaç bilmiyorum ama sen her söyleneni yanlış tarafa çekecek kadar zeka kapasiten olduğunu düşünmüyorum yazdığın yazıya göre topluca gelin diyorum özellikle ne cataya nede sizin guilde gelip de kardeşim gel wotlk da oyna bak söyle güzel oldu böyle güzel oldu demedim tabi lafları kendine göre yontacak kadar zekaya sahip olman büyük başarı gel ozaman bundan sonra forumdaki her insana sen cevap ver tek yazdığın yazı catada guild var gelin oynayın lafı biz bütün serverler hakkında konuşurken sen neden acaba herkesi cataya yönlendirme derdine düşüyorsun anlamadım catada sana adam getirdikçe verilen bir ödül mü oluyor bana günde 10 tane pm geliyor forum kanalı ile cataya da yönlendirdiklerim oluyor mop'da da ragnarosda da oynayana bakıyorum lordaeronda da kimseyi bir yere çekmek gibi bir derdim hiç bi zaman olmadı olmazda dediğim gibi forumda sadece buyrun cataya gelin demek yerine bir artın olsun sonra lafları cımbız ile çek :D

11. yaşın kaç bilmiyorum ama sen her söyleneni yanlış tarafa çekecek kadar zeka kapasiten olduğunu düşünmüyorum yazdığın yazıya göre topluca gelin diyorum özellikle ne cataya nede sizin guilde gelip de kardeşim gel wotlk da oyna bak söyle güzel oldu böyle güzel oldu demedim tabi lafları kendine göre yontacak kadar zekaya sahip olman büyük başarı gel ozaman bundan sonra forumdaki her insana sen cevap ver tek yazdığın yazı catada guild var gelin oynayın lafı biz bütün serverler hakkında konuşurken sen neden acaba herkesi cataya yönlendirme derdine düşüyorsun anlamadım catada sana adam getirdikçe verilen bir ödül mü oluyor bana günde 10 tane pm geliyor forum kanalı ile cataya da yönlendirdiklerim oluyor mop'da da ragnarosda da oynayana bakıyorum lordaeronda da kimseyi bir yere çekmek gibi bir derdim hiç bi zaman olmadı olmazda dediğim gibi forumda sadece buyrun cataya gelin demek yerine bir artın olsun sonra lafları cımbız ile çek :D
    Öncelikle söylediklerimin ne yaşla ne de zeka ile hiçbir ilişkisi yok. Şu ana kadar sana kişisel bir kinim vs. olmadı. Sana burda laf da sokmadım ama sen son cevabında bana laf sokuyosun. Bu ortama hiç yakışmayan bir davranış. Öncelikle forumdaki her insana cevap vermek zorunda değilim bu benim sorumluluğum değil ister veririm ister vermem sana ne ? Ben burada sadece catada güzel bir ortamımız olduğunu ve bu ortama diğer insanları da katmak istiyorum. İnsanlara zorla gelin oynayın da demiyorum isteyen istediği yerde oynar bana ne ? ''Milleti sırf kendi oynadığınız servera çekmek için oynamadan cata buglu vs. demek hiç yakışmıyor.'' diye bir cümle kurmuştum. Bu cümleyi sadece sana cevap olarak da kurmadım. Serverların durumunu bilmeyip yorum yapan arkadaşlar için kurdum. Bana da geliyor pm bazılarını cevaplıyorum bazılarını cevaplamıyorum bile. Çünkü insanlara bi artım olması şart değil. Gerektiğinde oluyor tabi ki. Seni de buraya görevli olarak kimse atamadı. Eğer warmane böyle bişey yaptıysa sorularımı pm üzerinden iletirim. iyi oyunlar
    Edited: April 19, 2016 Reason: Yazım hatası

12. Gereksiz tartışmalara girmeyelim. Ben Molten zamanında Neltharion'da oynamıştım ve Wotlk serverlarıyla arasında dağlar kadar fark vardı. O zamandan beri de hiçbir zaman Cata Wotlk'den daha iyi bir scripte sahip olmadı. Warmane ekibinin ana odağı zaten en sağlam olan Wotlk core'unu olabildiğince mükemmelleştirmek. En çok emek ve iş gücünü en büyük projeleri Lordaeron'a ayırıyorlar, aynı kaliteyi beklemeniz abes. İki expansionın serverları arasındaki popülasyon farkının bir sebebi var.