Szukam ludzi badz gildi do grania na Onyxi, Powrót po 10+ latach przerwy
Siemka. Szukam ch?tnych ludzi do pogrania od poczatku na serwerze Onyxi, wracam do wowa po ponad 10 latach przerwy wi?c trza sie nauczyc troche od nowa gra?, szukam ludzi raczej do rozgrywki casualowej robota zycie nie zawsze sie znajdzie czas, chetnie zagram czy to allies czy horda (akutualnie zaczalem priest dwarfa na allies), Szukam chetnych do wspolnego expienia chetnie bym na nowo ta przygode przezyl przez questy czasem dungi z czasem oczywiscie i raidy, moge grac na nawet na expie x1, NIE SZUKAM raczej osob ktore chca tylko wyexpic postac na maksa i jak najszybciej leciec na raidy odrazu, wolal bym raczej w swoim tempie na nowo ogaranac wowa i miec frajde z rogrywki a nie sie spinac na raidach, gram dla funu nie dal lootu i nie mam ochoty wysluchiwac ze czegos nie wiem czy nie pamietam, jak ktos gra i chce "nowego/starego" gracza przypilnowac na raidach to jestem chetny (gralem troche lata temu na sunwellu mialem max huntera, priesta, i woja okolo 40, glownie dungi gralem ale jakies raidy tez sie robilo tylko ze tyle z tego pamietam ze nic Addony ogarniam, DBM mam) a tak zapraszam osoby ktore tez albo wracaja do grania po latach i szukaja casualowej rozgrywki lub nowo startujace osoby
Nick: Garox (allies)
ale raczej odpowidzcie na post jak bedzie jakies zainteresowanie to zalozy sie serwer na disco i mozna grac
PS. Stary jestem 27 lat wiec raczej tez szukam do rozgrywki osob starszych albo jak masz 16+ lat to bardziej ogarnietych, posmiac sie potrafie ale tez i mam szacunek do innych i szanuje jak komus cos przeszkadza