1. Jedno pitanje vezano za prodavanje chareva na trade sistem

Pozz, imam chara 6,1 gs. Najmanje je sto mogu ga sell je za 276 coina kako sistem kaze na trejdu. Mnogi kazu nece ti se prodati character nema teorije.. kao mnogo je. E sad, meni je glupo da sa tolikim girom da dampujem to u banku ili slicno.

Sta da radim? Jel ce se prodati.. Cujem, lakse se prodaje na Lordaeronu nego na Icecrownu. Ja mog chara sellujem na Icecrown serveru. Ovo je glupost.. ne znam sta da radim. Hvala unapred!

2. Uglavnom tacno, tesko da ce neko da kupi to sem ako te ne usere. Uglavnom se kupuju ili full BIS likovi, 30 coin goli likovi sa jakim profesijama ili brdo golda na njima i imaju par BOE itema na njima, ili sa nekim odredjenim itemima koji su rak za dobijanje u raidu (previse konkurencije, tipa HC markice, trinketi, weaponi.). Ako imas dobre iteme, HC delove seta, HC weapone, HC trinkete, ostavi samo njih na njemu ostalo sve prodaj. Ako nemas dobre iteme najbolje bi ti bilo da prodas sve sa njega i samo neka bude go lik sa BOE itemima na njemu equipani i isto moli boga da ga neko kupi za 30 coina.

3. Par pitanje ako neko zna.
    Koliko server uzima coina za prodaju.Ako npr. uzima 10 coina a ja prodam za 10 znaci ja ne dobijam nista ili ako prodam za 5 onda ispadne da sam u minusu.
    Koliko coina je minimalno za prodaju heroja na x7 serveru i x1 i koji lvl treba da imaju.
    I jos jedno po meni zanimljivo pitanje.Ako ja na acc napravim dk 55lvl i prodam ga jel ne mogu jos da pravim dk na tom istom acc-u i prodajem.Mislim ako je to moguce to bi oborilo cenu dk.
    Hvala.

4. Warmane uzima 15% i minimalna cena karaktera koja moze da bude je 30 coina i ispod toga ne moze da ide. Warmane sam odredjuje koliko kosta karakter u odnosu na sta nosi i ti ne mozes da ukucas cenu koju ti hoces ispod cene koju ti odredi warmane, mozes samo vise. A ovo za DK mozes da radis ali nece niko da ti kupi level 55 DK, procitaj gore sta sam napisao ako hoces da prodajes karaktere.

5. A i odmah da znas da je jako tesko prodati charactera, mozes imati srece i prodati ga za par dana, a moze i proci po nekoliko meseci. Vecina ljudi ima neke svoje zahteve, da ima dosta achievementa, mountove kao sto je raven lord ili love rocket, magic rooster ili whooly rhino, neko trazi da ima off spec HC iteme i dosta frost emblema, da ima boe iteme i golde. Ako bas hoces da prodas nesto moras dosta da reklamiras po diskordima ili u igrici

6. Poz, meni se character prodao za 1 dan i manje za 30 coina. Imao sam leatherworking/skinning full. Mamuta, fasy fly, dual spec, 2,4/5k achievementa. Nista golda na njemu i par boe itema.

Izgleda da se druidi prodaju jako brzo.