1. Cenjeni drugovi i drugarice <3

Hajde da vas lepo zamolim zaista ko strai nekadadasnji igrac WoW-a dok je postao realm koji se se zvao Neltharion, ako ne gresim, da mmi pomogntei kazete prvo kako da votujem i da li uvek postoje ovde na sajtu /serveru da su votuje za ( vote poene)?
    naravno za koje bih kupovao Iteme...
    I da mi neko objasni kako da namestim igricu, jer nisam jako dugo igrao jos otkad je ugasen neltharion ili mozda nije? sta znam nisam proveravao xD
    Pasam dosta toga zaboravio, azelim ponovo daseukucim da igram WoW kao nekad.

Naj lepse hvala svima u napred <3

2. Kliknes na my account i pise ti dole Collect points. Mozes da vote samo ako imas preko 1000 achievement poena koji moraju biti unique, sto znaci da se 2 ista na razlicitim characterima nece racunati

3. Kliknes na my account i pise ti dole Collect points. Mozes da vote samo ako imas preko 1000 achievement poena koji moraju biti unique, sto znaci da se 2 ista na razlicitim characterima nece racunati
    Ali ,Ali, Ali, Aliiiiiiiiii >>> arcsperia KRALJUUUUUUUUU pre si mogao da votujes na prazan AKAUNT !
    da nemas karatera uopste, sakupis lupam za 2-3 meseca npr 500-800 vote poena i kupis sebi gir za te vote voene...
    kakvi su namazani o bozeeee dragi:( koje su i to nove fore:((( A ja sam bas bas stari igrac igrao sa nekad na nel harionu tipa od 2010te KRALJU!
    Auuuu ja neveruje sta si mi sad rekao:(
    Sta se na pimer sad koristi, da bi pricali tokom rejda 10 ili 25 men? Mozemo li biti u kontaktu da mi malo pomognes?