Изтеглех играта от тук като ми казаха, че ще бъде с настройките за сървъра. Уви .. НЕ СА !
Printable View
Изтеглех играта от тук като ми казаха, че ще бъде с настройките за сървъра. Уви .. НЕ СА !
kaka da votna che neshto nestava
Здравейте откраднаха ми акаунта и не знам как да си го върна смениха ми емайл и парола моля помогнете :)
Pichagi imam problem s dungeon finder-a.Pusnah go minalata vecher i iskah da izlqza ot queue,no butona ne raboti?Dnes kato vlqzoh oshte techeshe finder-a i ne moga da izlqza ot queue-to.Nqkakvi idei?
Можеше да дадеш малко повече информация.
Някой знаел ли ти е паролата? Да си си давал паролата на аццто на някой ? Да си давал на някой да ти играе с аццто ? Да си бродил из съмнителни сайтове и да си теглил аддони ? Да си си въвеждал паролата в присъствието на повече от едно лица ? Да си пробвал да си размениш аццто за друго ? Да си общувал със съмнителни хора в сървъра, които са проявявали интерес към аццто ти ?
Просто разкажи какво се случи, от начало до край !
vednuj restartiraha servera,izchakah 10 min i se opitah pak da vlqza i ne mojah vsichki drugi hora vlqzoha no na men izpisva che me e diskanektnalo a imam internet molq nakoi da mi pomogne...:(
Здравейте искам да попитам дали някои има проблем със (Collect points) на мен не ми дава да събирам (You do not have any points to collect.) пък ми е на 0.0 някакви идеи :)
Chuh che shte puskat purciq WOW ( Vanilla),sled mesec she go napravqt TBC sled tova LK MOP i WoD,prqt go s cel vsichko da raboti i da nqma bugove.95% ot neshtata raboteli (raidove,dungeoni i questove).Drugi hora kazvat che veche e pusnat toq surver no neznam...Nqkoi s informaciq?
Nqkoi moje li da mi kaje dali Lordaeron shte e samo na WOTLK ili shte minava po natatuk CATA ili MOP ??? mn hora mi kazvat vse razlichni raboti ??
Ами никъде не пише колко точно са fake playerite така ,че само вие си знаете как определяте кой реам е игран и кои не. За сравнение мога да ти кажа ,че в близзард ако събереш 1-2 групи по 40 човека и нападнеш столицата на противниковата фракция и стане голямо меле реалма крашва. Играят го много хора ,но бройката е по-малка от посочените 7к. Може би са към 4.5-5к ,но просто няма пиратски сървър който да издържа на 7к трафика е огромен , а базата им данни трябва да е с размерите ,на малка жилищна кооперация.
Релма не може да ти крашне, ако освен машината не ти е на 12 години. Това, което крашва е самата игра на всеки играч, чийто компютър не може да понесе конфигурирането на изображенията. Главната причина затова, е че персоналните компютри възпроизвеждат играта в графичен вид, докато самият сървър не е графичен, той е машинен код. И ние сме събирали 40 човека рейдове, и сме се били с повече от 100 противникови играчи, и единственото което е ставало е доста голям спад на кадрите за секунда. И всъщност има един друг сървър. който издържа такъв трафик, даже неговият е още по-голям.
Близард имат по-мощен хардуер, имат и по-сигурна поддръжка. Ако нескопосаният код на сегашният им експанд е причина за крашовете, това е съвсем друга тема на разговор.