Изтеглех играта от тук като ми казаха, че ще бъде с настройките за сървъра. Уви .. НЕ СА !
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=2540164"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Влизаш в папката на играта -> Data -> enUS -> realmlist.wtf го отваряш с Notepad, изтриваш всичко в него и пишеш:
set realmlist logon.warmane.com
И си настроен. Не е ракетно инженерство.
Здравейте откраднаха ми акаунта и не знам как да си го върна смениха ми емайл и парола моля помогнете :)
Pichagi imam problem s dungeon finder-a.Pusnah go minalata vecher i iskah da izlqza ot queue,no butona ne raboti?Dnes kato vlqzoh oshte techeshe finder-a i ne moga da izlqza ot queue-to.Nqkakvi idei?
Можеше да дадеш малко повече информация.
Някой знаел ли ти е паролата? Да си си давал паролата на аццто на някой ? Да си давал на някой да ти играе с аццто ? Да си бродил из съмнителни сайтове и да си теглил аддони ? Да си си въвеждал паролата в присъствието на повече от едно лица ? Да си пробвал да си размениш аццто за друго ? Да си общувал със съмнителни хора в сървъра, които са проявявали интерес към аццто ти ?
Просто разкажи какво се случи, от начало до край !
vednuj restartiraha servera,izchakah 10 min i se opitah pak da vlqza i ne mojah vsichki drugi hora vlqzoha no na men izpisva che me e diskanektnalo a imam internet molq nakoi da mi pomogne...:(
Здравейте искам да попитам дали някои има проблем със (Collect points) на мен не ми дава да събирам (You do not have any points to collect.) пък ми е на 0.0 някакви идеи :)
Chuh che shte puskat purciq WOW ( Vanilla),sled mesec she go napravqt TBC sled tova LK MOP i WoD,prqt go s cel vsichko da raboti i da nqma bugove.95% ot neshtata raboteli (raidove,dungeoni i questove).Drugi hora kazvat che veche e pusnat toq surver no neznam...Nqkoi s informaciq?
Сървъра е Lordaeron но ще почне от Vanilla сега на 5 ноември ще мине на TBC и след това ще мине на WOTLK на пред няма да минава повече.
Брато, пиши на кирилица....... .
Nqkoi moje li da mi kaje dali Lordaeron shte e samo na WOTLK ili shte minava po natatuk CATA ili MOP ??? mn hora mi kazvat vse razlichni raboti ??
Не, няма да минава нито на CATA, нито на MOP !
Lorderon е най-населеният и най-работещият WOTLK релм в Warmane. Няма никаква логика да го качат на CATA или MOP, където е пълно с бъгове.
Ами никъде не пише колко точно са fake playerite така ,че само вие си знаете как определяте кой реам е игран и кои не. За сравнение мога да ти кажа ,че в близзард ако събереш 1-2 групи по 40 човека и нападнеш столицата на противниковата фракция и стане голямо меле реалма крашва. Играят го много хора ,но бройката е по-малка от посочените 7к. Може би са към 4.5-5к ,но просто няма пиратски сървър който да издържа на 7к трафика е огромен , а базата им данни трябва да е с размерите ,на малка жилищна кооперация.
Релма не може да ти крашне, ако освен машината не ти е на 12 години. Това, което крашва е самата игра на всеки играч, чийто компютър не може да понесе конфигурирането на изображенията. Главната причина затова, е че персоналните компютри възпроизвеждат играта в графичен вид, докато самият сървър не е графичен, той е машинен код. И ние сме събирали 40 човека рейдове, и сме се били с повече от 100 противникови играчи, и единственото което е ставало е доста голям спад на кадрите за секунда. И всъщност има един друг сървър. който издържа такъв трафик, даже неговият е още по-голям.
Близард имат по-мощен хардуер, имат и по-сигурна поддръжка. Ако нескопосаният код на сегашният им експанд е причина за крашовете, това е съвсем друга тема на разговор.