1. Изтеглех играта от тук като ми казаха, че ще бъде с настройките за сървъра. Уви .. НЕ СА !

2. Изтеглех играта от тук като ми казаха, че ще бъде с настройките за сървъра. Уви .. НЕ СА !
    Влизаш в папката на играта -> Data -> enUS -> realmlist.wtf го отваряш с Notepad, изтриваш всичко в него и пишеш:
    set realmlist logon.warmane.com
    И си настроен. Не е ракетно инженерство.

3. Здравейте откраднаха ми акаунта и не знам как да си го върна смениха ми емайл и парола моля помогнете :)

4. Pichagi imam problem s dungeon finder-a.Pusnah go minalata vecher i iskah da izlqza ot queue,no butona ne raboti?Dnes kato vlqzoh oshte techeshe finder-a i ne moga da izlqza ot queue-to.Nqkakvi idei?

5. Здравейте откраднаха ми акаунта и не знам как да си го върна смениха ми емайл и парола моля помогнете :)
    Можеше да дадеш малко повече информация.

Някой знаел ли ти е паролата? Да си си давал паролата на аццто на някой ? Да си давал на някой да ти играе с аццто ? Да си бродил из съмнителни сайтове и да си теглил аддони ? Да си си въвеждал паролата в присъствието на повече от едно лица ? Да си пробвал да си размениш аццто за друго ? Да си общувал със съмнителни хора в сървъра, които са проявявали интерес към аццто ти ?

Просто разкажи какво се случи, от начало до край !

6. vednuj restartiraha servera,izchakah 10 min i se opitah pak da vlqza i ne mojah vsichki drugi hora vlqzoha no na men izpisva che me e diskanektnalo a imam internet molq nakoi da mi pomogne...:(

7. Здравейте искам да попитам дали някои има проблем със (Collect points) на мен не ми дава да събирам (You do not have any points to collect.) пък ми е на 0.0 някакви идеи :)

8. Chuh che shte puskat purciq WOW ( Vanilla),sled mesec she go napravqt TBC sled tova LK MOP i WoD,prqt go s cel vsichko da raboti i da nqma bugove.95% ot neshtata raboteli (raidove,dungeoni i questove).Drugi hora kazvat che veche e pusnat toq surver no neznam...Nqkoi s informaciq?

9. Chuh che shte puskat purciq WOW ( Vanilla),sled mesec she go napravqt TBC sled tova LK MOP i WoD,prqt go s cel vsichko da raboti i da nqma bugove.95% ot neshtata raboteli (raidove,dungeoni i questove).Drugi hora kazvat che veche e pusnat toq surver no neznam...Nqkoi s informaciq?
    Сървъра е Lordaeron но ще почне от Vanilla сега на 5 ноември ще мине на TBC и след това ще мине на WOTLK на пред няма да минава повече.

10. Chuh che shte puskat purciq WOW ( Vanilla),sled mesec she go napravqt TBC sled tova LK MOP i WoD,prqt go s cel vsichko da raboti i da nqma bugove.95% ot neshtata raboteli (raidove,dungeoni i questove).Drugi hora kazvat che veche e pusnat toq surver no neznam...Nqkoi s informaciq?
    Брато, пиши на кирилица....... .

11. Nqkoi moje li da mi kaje dali Lordaeron shte e samo na WOTLK ili shte minava po natatuk CATA ili MOP ??? mn hora mi kazvat vse razlichni raboti ??

12. Nqkoi moje li da mi kaje dali Lordaeron shte e samo na WOTLK ili shte minava po natatuk CATA ili MOP ??? mn hora mi kazvat vse razlichni raboti ??
    Не, няма да минава нито на CATA, нито на MOP !

Lorderon е най-населеният и най-работещият WOTLK релм в Warmane. Няма никаква логика да го качат на CATA или MOP, където е пълно с бъгове.

13. Не, няма да минава нито на CATA, нито на MOP !

Lorderon е най-населеният и най-работещият WOTLK релм в Warmane. Няма никаква логика да го качат на CATA или MOP, където е пълно с бъгове.
    Ами никъде не пише колко точно са fake playerite така ,че само вие си знаете как определяте кой реам е игран и кои не. За сравнение мога да ти кажа ,че в близзард ако събереш 1-2 групи по 40 човека и нападнеш столицата на противниковата фракция и стане голямо меле реалма крашва. Играят го много хора ,но бройката е по-малка от посочените 7к. Може би са към 4.5-5к ,но просто няма пиратски сървър който да издържа на 7к трафика е огромен , а базата им данни трябва да е с размерите ,на малка жилищна кооперация.

14. Ами никъде не пише колко точно са fake playerite така ,че само вие си знаете как определяте кой реам е игран и кои не. За сравнение мога да ти кажа ,че в близзард ако събереш 1-2 групи по 40 човека и нападнеш столицата на противниковата фракция и стане голямо меле реалма крашва. Играят го много хора ,но бройката е по-малка от посочените 7к. Може би са към 4.5-5к ,но просто няма пиратски сървър който да издържа на 7к трафика е огромен , а базата им данни трябва да е с размерите ,на малка жилищна кооперация.
    Релма не може да ти крашне, ако освен машината не ти е на 12 години. Това, което крашва е самата игра на всеки играч, чийто компютър не може да понесе конфигурирането на изображенията. Главната причина затова, е че персоналните компютри възпроизвеждат играта в графичен вид, докато самият сървър не е графичен, той е машинен код. И ние сме събирали 40 човека рейдове, и сме се били с повече от 100 противникови играчи, и единственото което е ставало е доста голям спад на кадрите за секунда. И всъщност има един друг сървър. който издържа такъв трафик, даже неговият е още по-голям.

Близард имат по-мощен хардуер, имат и по-сигурна поддръжка. Ако нескопосаният код на сегашният им експанд е причина за крашовете, това е съвсем друга тема на разговор.

First ... 47879596979899107 ... Last