1. nrrinthemix's Avatar
    nrrinthemix
    Guest
    Акаунтът ми беше хакнат и сега искам да си го върна обратно, защото прекалено много време играх, за да достигна този "gear" и "achievments", за да го оставя ей така! Надявам се някой да ми помогне :)
    Явно не ви интересува...

2. le6ti4ka's Avatar
    le6ti4ka
    Guest
    Някой от хората отговарящи за бановете във този сървър може ли да ми обясни защо съм баннат .. ? И какво по дяволите е Sentinel Anti-Cheat ? Неразбирам какво нередно съм направил за да бъда баннат ? И обяснението ти най-добре си знаеш защо .. ами не .. незнам защо .

3. Gortolhorror's Avatar
    Gortolhorror
    Guest
    Мога само да те ориентирам какво е Sentinel Anti-Cheat
    http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=82044
    Вариантите са или да си използвал нещо което се счита за abuse, cheating, hack, или да се е случило някакво недоразумение. :)

4. le6ti4ka's Avatar
    le6ti4ka
    Guest
    Ами никакви хакове и всякакви видове такива неща не съм използвал .. ако е станало недоразумение какво мога да направя ?

5. Gortolhorror's Avatar
    Gortolhorror
    Guest
    Имаш лично съобщение. Let the force be with u.

6. le6ti4ka's Avatar
    le6ti4ka
    Guest
    A дано ама надали .. доколкото прочетох съобщения от типа защо съм баннат и т.н. се трият директно от модераторите което си е доста глупаво според мен , също така прочетох че този вид бан се дава автоматично от някаква програма за анти-чийт , която най-вероятно прави грешки и си банва хора наред , това е от мен успех в сървъра аз дори неможах до 80 лвл да додрапам без да ме ... отзад представям си ако найстина направя нещо нередно ;) Чао от мен и благодаря за помоща все пак .

7. Не мога да вляза

Здравейте,
    Имам проблем от известно време на сам...когато се опитам да си вляза в ацц-то пиша си username + pass и кликвам ентър и нищо не се случва стои си на Conecting и до там...ако изчакам ми пише,че сървъра е Down пък той не е ... или ми изписва Unable to connect... след известно време се оправя от само себе си .... някой ако знае защо става така да ми сподели моля ! :)

8. В тоя сервер ГМ-тата изглежда слабо ги интересуват играчите.Баннват безпричинно и дори не благоволяват да прочетат запитванията към тях.От няколко дена се опитвам да разбера за колко време е баннат акаунтът ми но уви дърво. :/
    Ако някой знае има ли начин да разбера времето за което съм баннат бих бил много благодарен.
    Казаха ми че ако е перманент банн като влезя в сайта в акаунтът ми ще ми пише,но не пише :).

9. le6ti4ka's Avatar
    le6ti4ka
    Guest
    Абсолютно е така да на който и ГМ да пишеш отговор не чакай по въпрос за бан .. при мен си пише че е за 9 дена но причините така и ще си останат неясни , никой нищо не ти обяснява кое как защо . ;)

10. jannys's Avatar
    jannys
    Guest
    Uvi nikakaf otgovor ne davat , mai mai she se hodi obratno v Dragonfire , a i 4yx 4e go opravili ve4e , ako ne v Blizzard e qkata rayta

11. Абсолютно е така да на който и ГМ да пишеш отговор не чакай по въпрос за бан .. при мен си пише че е за 9 дена но причините така и ще си останат неясни , никой нищо не ти обяснява кое как защо . ;)
    Къде точно ти пише за колко време е

12. le6ti4ka's Avatar
    le6ti4ka
    Guest
    Натискаш My account горе вдясно до маркета и би трябвало да ти излезе .

13. Натискаш My account горе вдясно до маркета и би трябвало да ти излезе .
    Като натисна на My account ми изписва:

ACCOUNT SUSPENDED

This account has been terminated due to Advertisement

14. le6ti4ka's Avatar
    le6ti4ka
    Guest
    Ами при мен е : This accound has been suspended for 9 days due to Sentinel Anti-Cheat .

15. Stoychevvv's Avatar
    Stoychevvv
    Guest

Помощ!

Има ли шанс, да ми бъде преместен героя Паладин 74 левел от Катаклизъм в Лич кинг, защото съм пропуснал преместването, а не ми се играе на Ката! Моля помогнете ако може!

First ... 1927282930313979129 ... Last